Liga namiznega tenisa Kozjansko

Liga namiznega tenisa Kozjansko

ZNAK novi

 

S tekmami petega kroga se je zaključila še petnajsta sezona v 1. Ligi namiznega tenisa Senčniki Border Kozjansko. V derbiju kroga sta se pomerili letos še neporaženi ekipi NTK Rogaška in Sedlarjevo KTI Elektronika. Prepričljivo boljša je bila ekipa iz Rogaške Slatine, ki je tako obranila naslov prvaka. To je njen tretji zaporedni naslov, skupaj pa je ekipa iz Rogaška Slatine prvak postala že petič. Igralci iz Sedlarjevega so osvojili drugo mesto, tretje mesto pa je pripadlo ekipi ŠD Sladka Gora. Tradicionalni zaključek lige bo tudi letos turnir posameznikov – igralcev lige, ki bo na sporedu v nedeljo 3. marca. 

rezultati_9

LNT_Zmagovalci Rogaška in drugouvrščeni Sedlarjevo

S tekmami petega kroga se je zaključila letošnja sezona v drugi Ligi namiznega tenisa Senčniki Border Kozjansko. Prav zadnja tekma med ekipama Bar Frankinja iz Polja ob Sotli in ADIN AS Strašek iz Lemberga je odločala o končnem vrstnem redu. Igralcem ekipe Bar Frankinja bi za končno zmago v ligi zadoščala kakršnakoli zmaga, če bi tesno zmagala ekipa ADIN AS Strašek bi prvak druge lige postala ekipa ŠD Kozje ABH Šport, visoka zmaga ekipe ADIN AS Strašek pa bi pomenila naslov prvaka druge lige za njih. In to jim je tudi uspelo, na drugem mestu so ostali  igralci iz Kozjega, ekipa iz Polja ob Sotli pa je osvojila končno tretje mesto.

Naslednji teden se bo zaključilo še tekmovanje v prvi ligi, ob koncu pa sledi še turnir posameznikov. (R.G.)

rezultati_8

LNT_Prve tri ekipe druge lige

S tekmami tretjega in četrtega kroga se je nadaljevala še prva Liga namiznega tenisa Senčniki Border Kozjansko. Po dve zmagi sta zabeležili ekipi NTK Rogaška in Sedlarjevo KTI elektronika, ki bosta tako v zadnjem krogu v medsebojni tekmi odločili o letošnjem prvaku lige. Po eno zmago pa sta tokrat zabeležili še ekipi ŠD Sladka Gora in NTK Ponikva.  (R.G.)

rezultati_7