Zaključni turnir lige posameznikov TK Kozje

Zaključni turnir lige posameznikov TK Kozje

TKK_Najboljši trije v obeh ligah

Člani Tenis kluba Kozje so na prvo oktobrsko nedeljo izpeljali jesenski turnir članov, ki je bil hkrati tudi zaključni turnir letošnje lige posameznikov TK Kozje.

Turnirja se je udeležilo enajst igralcev, ki so se pomerili na izpadanje. Med najboljše štiri so se uvrstili Blaž Hartl, Gregor Volavšek, Jaka Šket in Jože Zalokar. Blaž je v polfinalu zanesljivo premagal Jožeta, bolj izenačen pa je bil drugi polfinale v katerem je bil Gregor boljši od Jake. Tudi v finalu Blaž ni dovolil presenečenja in je še enkrat več osvojil turnir članov TK Kozje. Gregor je tako osvojil drugo mesto, v tekmi za tretje mesto pa je zmagal Jože.  

Zaključni turnir so izkoristili tudi za podelitev pokalov najboljšim v četrti sezoni lige posameznikov TK Kozje. V tekmovanje, ki je potekalo v dveh ligah,  se je prijavilo sedemnajst tenisačev, zaključilo pa ga je šest igralcev v prvi in osem v drugi ligi. Še četrto leto zapored je bil najboljši v prvi ligi Blaž Hartl, drugo mesto je tudi v ligi osvojil Gregor Volavšek, tretji pa je bil Bojan Dobravc. V drugi ligi je prvak postal Tomaž Kunej, drugi je bil Gregor Motoh in tretja Ivica Krošelj. (R.G.)

TKK_Najboljši trije v ligi posameznikov

 

TKK_Najboljši v drugi ligi