Kozjanski sejem 2018

Kozjanski sejem 2018

Kozjanci smo upravičeno ponosni na svoje korenine in svoje zgodbe z veseljem delimo z vsemi, ki nas pridejo obiskat. Prav to je bil tudi glavni povod za odločitev, da letos na začetku septembra ponovno pristopimo k organizaciji Kozjanskega sejma. Dogajanje, ki je v Kozjem pisalo večletno bogato in pestro zgodbo, bo v svojem bistvu ohranilo prvotno poslanstvo promocije lokalnega gospodarstva in širjenje uspešnih zgodb domačih obrtnikov, v novi organizaciji pa mu dodajamo tudi novo preobleko. 

Od petka pa vse do nedelje, od 7. do 9. septembra, se bo tako v Kozjem odvijal pester nabor dogajanja, ki bo vključeval vse, od športnih iger, zabavnega dogajanja za mlade s paintball animacijo in vrhunsko DJ-zabavo, kulturnega programa in otroških delavnic, pa do podjetniških predstavitev, poučnih predavanj, atraktivnih delavnic in okroglih miz z zanimivimi gosti, podjetniškega sejma, arene mladih, kulinaričnega razvajanja v okviru odprte kuhinje ter veselice z Ansamblom Toneta Rusa in še in še.

Jesen bo v Kozjem nadvse pestra in dobre volje ne bo manjkalo!

Organizacijska ekipa Kozjanskega sejma je že dodobra zabredla v priprave na bogato septembrsko dogajanje v Kozjem, v času do prireditve pa Vas bomo še bolj podrobno in vestno obveščali
o dogajanju, ki se obeta.

Glede na vse opisano, pa se sedaj obračamo na Vas in vam ponujamo priložnost, da k pisanju zgodbe o uspešnem Kozjanskemu sejmu pripomorete tudi vi. Prav vi ste namreč tisti, ki ponujate nekaj, kar je še kako značilno za našo kozjansko regijo. Predstavite to širši javnosti v sklopu dogajanja ob Kozjanskem sejmu, in sicer v okviru enega od naslednjih treh sklopov:

PODJETNIŠKI SEJEM
Eden večjih poslovno-sejemskih dogodkov v regiji, ki omogoča promocijo uspešnih podjetniških zgodb. Cilj je, da s predstavitvijo na sejmu podjetniki dosežejo želeno raven promocije in poznanosti v lokalnem in širšem okolju ter navežejo koristne stike in povzdignejo poslovno pot na višji nivo ter prodrejo na nove trge.

KOZJANSKA TRŽNICA
Kozjanska tržnica bo ponujala obsežno in pestro sejemsko dogajanje, v okviru katerega bo predstavljeno vse dobro, kar ponujajo domači pridelovalci iz Kozjanske regije, in sicer se bo na stojnicah
zbrala pestra ponudba domačih izdelkov, od hrane in pijače vse do izdelkov tradicionalnih obrti.

KOZJANSKA KUHINJA
Kulinarično doživetje, poznano pod imenom odprte kuhinje, vselej pritegne lepo število ljubiteljev dobre hrane, željnih razvajanja z unikatno in vrhunsko ponudbo lokalnih gostincev. V Kozjem
v okviru sejma pripravljamo Kozjansko kuhinjo, kjer bodo brbončice obiskovalcev razvajali izbrani ponudniki hrane in pijače.

Postanite del pestrega dogajanja v okviru Kozjanskega sejma in skupaj z nami ponesite dobro ime o Kozjanskem široko v svet!

Če vas zanima sodelovanje na prireditvi Kozjanski sejem v kateremkoli od naštetih sklopov, izpolnite priloženo prijavnico in jo pošljite na elektronski naslov kozjanski.sejem.prijava@gmail.com ali po pošti na: Sandi Štus, Kozje 99, 3260 Kozje, najkasneje do 31. 8. 2018.

Vse ostale informacije o dogajanju v sklopu Kozjanskega sejma boste prejeli po elektronski pošti z naslova kozjanski.sejem@gmail.com.
Za aktualne informacije pa redno spremljajte tudi profil sejma na Facebooku (https://www.facebook.com/kozjanskisejem/), kjer bodo objavljene sveže novice.

Organizacijska ekipa Kozjanskega sejma

Povabilo na Kozjanski sejem 2018

Prijavnica za sodelovanje na Kozjanskem sejmu 2018

Splošni pogoji KS 2018