Drugi teniški turnir mladih

Drugi teniški turnir mladih

Športna zveza Kozje in Tenis klub Kozje sta na drugo julijsko nedeljo pripravila drugo teniško tekmovanje mladih v sezoni 2018. Tokrat sta bila na sporedu turnija v midi tenisu za igralce do enajst let in teniški turnir za tekmovalce do petnajst let.

mladi_Lan zmagovalec v midi tenisuMed mlajšimi se je turnirja udeležilo šest tekmovalcev. Najprej so bili razdeljeni v dve skupini, nato pa so se pomerili še v zaključnih bojih. V finalu je Lan Mesec premagal Florijana Kideriča in tako zmagal že drugi vikend zapored. V tekmi za tretje mesto sta se pomerili dve mladi igralki, z zmago nad Sanjo Debelak pa je tretje  mesto osvojila Nikita Švajger.

mladi_Žan je dobil prvi turnir do petnajst letV starejši kategoriji so nastopili trije tenisači, ki so odigrali vsak z vsakim. Videli smo tri izenačene tekme z veliko preobrati, na koncu pa je zmagal Žan Kiderič, drugo mesto je osvojil Filip Frece in tretje Lan Gradišek. 

S tem so julijski turniji za nami, vse skupaj se bo ponovilo še avgusta, v začetku septembra pa bodo na sporedu še zaključni turnirji