Trije tekmovalci Karate kluba Kozjansko in Obsotelje osvojili skupno 3. mesto

Trije tekmovalci Karate kluba Kozjansko in Obsotelje osvojili skupno 3. mesto

V soboto, 3. junija 2017, je v Šenčurju pri Kranju potekalo tekmovanje za POKAL GORENJSKE. Udeležilo se ga je 149 tekmovalcev iz 27 klubov iz 4-ih držav. Tri članska ekipa Karate kluba Kozjanskega in Obsotelja v sestavi Vinko Juraja, Filip Lotrič in Grega Zbil so odlično izkoristili svoj potencial, formo in dober dan.
Ekipo je odlično vodil, usmerjal in pripravil Dani Lotrič. Najprej sta začela naša najmlajša Vinko in Filip, ki sta vsak po svoji strani prišla do finala. Oba sta prikazala dobro formo, tehniko in športni duh. V finalu je slavil mlajši, Vinko, drugi je bil Filip. Nato je nastopil v kategoriji malčki še Grega, ki je prav tako z odliko prikazal svoje različne kate. Na koncu je z zanesljivostjo osvojil 1. mesto.
Po končanih katah se je Grega preizkusil še v športnih borbah v kategoriji malčki do 30 kg. Tudi tukaj je s pravim športnim duhom, borbenostjo in odlično tehniko premagal vse nasprotnike in stopil drugič ta dan na najvišjo stopničko.
Kot klub smo se med vsemi udeleženimi klubi zavihteli na odlično 3. mesto in prejeli velik pokal Gorenjske. Ta tekma je ena izmed zadnjih v letošnji izjemni sezoni. S pravo kontinuiteto, strokovnim pristopom, odličnim kompletnim timom in z vsemi člani kluba sodimo v sam vrh slovenskega karateja. Čestitke vsem nastopajočim za odlične samozavestne nastope, po katerih je znan Karate klub Kozjansko in Obsotelje.

Miha Romih, glavni trener